top of page

Interhuiselijke ruzie bedreigt doorgang Huizenfeest

Het is nog maar zeer de vraag op het Huizenfeest van a.s. Donderdag doorgang vindt. Gisterenavond bereikte de redactie van WNN het bericht dat een ruzie tussen de twee oudste huizen het voortbestaan van het CHPO ernstig bedreigt.

Huijgensstrater Berend Poots zou bij de kersverse VP, en poststrater Jeroen van Arendonk hebben aangestuurd op een transfer. De Huijgensstaat is sinds enkele weken namelijk naartig op zoek naar wedstrijdroeiende aanwas om het geweld van de almaar blikkende disputen enigzins te weerstaan. Het feit dat V. Arendonk in het verleden heeft bewezen over een ruggengraat van een processierups te beschikken, deed Poots het lot tarten.

Dit schoot echter volledig in het verkeerde keelgat van Bruschinski. “Op het moment dat mijn VP wederom een transfer maakt, komt dit de betrouwbaarheid van mijn bestuur niet ten goede en zal ik mijn portefeuille ter beschikking stellen.” aldus Bruschinski.

Inmiddels heeft Bruschinski in een brief aan de Huijgensstraat laten weten dat indien Poots zijn pogingen niet per omgaande staakt, de Huijgenstaat wordt verboden het huizenfeest van a.s. Donderdag te organiseren.

Poots heeft niet stilgezeten en heeft inmiddels kanonnen als Aad Rozendal en Kaj van de Kieboom van stal gehaald. Rozendal: als het moet maak ik ze (Poststraat red.) met de grond gelijk in mijn volgende artikel in het weekblad voor fiscaal recht. Van Den Kieboom heeft verder te kennen gegeven dat hij desnoods de BAC druk gaat laten uitoefenen op het bestuur om het feest toch doorgang te laten vinden.

Het St Annaplein liet via woordvoerder Willem Hagemans weten dat pesto genovese met hagelslag een prima combinatie is. De Hesperenstaat werd gezien het gebrek aan bestaansrecht wederom niet om een reactie gevraagd.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page