top of page

Mack presenteert beleid

De kiezer heeft gesproken: WNN wordt vanaf heden volledig gecontroleerd door Mack Workheimer himself. 95% van de stemmers sprak haar voorkeur uit voor totale controle door Mack. Mack Workheimer zag met genoegen deze uitslag aan en heeft door middel van een manifest aan de redactie laten weten wat zijn beleid en plannen zijn met ‘zijn’ WNN. De redactie presenteert hierbij de belangrijkste speerpunten zoals aangegeven door Mack:

– De terugkeer van Albertino’s Analyse. Na enkele scherpzinnige analyses is Albertino aan het begin van dit jaar zijn writer’s block nooit meer te boven gekomen. Na een korte drill-sessie van Mack is bij Albertino weer de aan-knop gevonden en zal binnenkort weer een analyse op WNN verschijnen. Albertino gaf zelf aan: “Dit is de shit, for me the action IS the juice…” Het lijkt er dus op dat Albertino voorlopig stopt met het analyseren van de krant-faciliteiten op het Geuzenhuis en het een level higher gaat zoeken.

– Servaas biedt deze keer soelaas door nooit meer terug te keren. Mack is duidelijk op dit punt: “mocht Servaas nog 1 keer proberen soelaas te bieden dan is dit het laatste wat hij ooit gedaan zal hebben.” Ook geldt er een verbod op de M&A verhalen die de laatste tijd nadrukkelijk de ronde deden. Overtreding van deze regel heeft tot gevolg dat de schrijvende redacteur in kwestie verplicht wordt om lid te worden bij TOR.

– Grotere focus op het race-rudern. Vanaf heden gaat er weer meer geschreven worden over het fingerspitze-gefuhl waar het de echte roeiers om gaat: race-rudern. Mack heeft Sjef verplicht om elke kermis-roeiwedstrijd te bezoeken, daar een douchemunt voor op te halen en er een verslag over te maken. Binnenkort dus goede verhalen over de Najaarswedstrijd om de Lingebokaal en de Suikerrace te RoseValley.

– Mack doet zelf ook eenduit in het zakje door online cursussen conflict-management aan te bieden en dan met name te focussen op hoe conflicten zo spoedig en vakkundig mogelijk de kop in kunnen worden gedrukt. Mack stelt geschikt studiemateriaal beschikbaar afkomstig uit Oost-Europa, Rusland en China. In een eerste reactie lieten vooral de voorzitsters van de damesdisputen weten verheugd te zijn over deze cursus. “Over 359 dagen is immers weer de vraagdatum voor de nieuwe sjaars en dan moeten we wederom op scherp staan,” was een veelgehoorde kreet vanuit de verscheidene dispuuts-kampen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn je niet vergeten Benno…..

‘’Waar Pluto in 2006 zijn erkenning verloor in de ogen van de astronomische kringen, raakte Benno van Smeersel deze kwijt in de Vidraatse kringen toen hij zich afgelopen jaar nog steeds in een ellipti

Spookhuysch

Na een week van objectieve verslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van de leden der TSR Vidar, is het WNN nu ook gestuit op merkwaardige activiteiten binnen het eigen Dispuut. Paranormale activ

‘Hallo Merol Merol, de Merol is van mij’

Hoe zeer ze het ook proberen te verbloemen, dat er iets broeit in de heksenketel van Flopensa staat vast. Geen enkele Vidraat is het volgende beeld vreemd; de verplettering van een tedere meisjes ziel

Comments


bottom of page