top of page

Dalend leden aantal; WNN op onderzoek

Waerde gesmaadigdgen,

Het Hilvarenbeek Studenten Corps wordt sinds de woke generatie van afgelopen jaar met een dalend aantal leden geteisterd. Met alle gevolgen van dien. De pijler is een groter oorlogsgebied geworden dan het ooit was. Een oorlog waar Generaal Intern Drumstick al aan bezweek voordat deze überhaupt begonnen was. Zelfs Extra Joss kwam in het spel om ervoor te zorgen dat er alsnog genoeg vlinders uit hun coconnetje konden ontsnappen. Maar wat zijn de redenen van het dalende aantal leden? Het WNN heeft hier de afgelopen weken uitvoerig onderzoek naar gedaan en is met de volgende bevindingen gekomen.

Bevinding 1;

Roeien, roeien, roeien. Bestuur Vertrek kent niets anders dan boten, water en bootcamps. Met maar liefst 8 ex-wedstrijdroeiers en een Ab Actis werd de toon al snel gezet. Het roeien moet een nieuw leven in geblazen worden. Hoe bestuur Vertrek dit wil doorvoeren, kunnen wij van het WNN middels betrouwbare bronnen voor jullie uitstippelen:

● Wanneer mensen zich inschrijven, laat ze dan blijken dat de mores er enkel nog voor wedstrijdroeiers zijn en dat deze in de sociëteit zelf langzamerhand met de noorderzon vertrekken. Dit lijkt een lastige opgave, maar niets is minder waar. Met een glutenallergie sta je bij bestuur Vertrek hoog in het vaandel. Zo is je plekje bij de Cie al snel bemachtigd. Je Ellenfde biertje mag je voortaan zelf wegzuipen!

● Wil je als poti een dispuut leren kennen dan is de disputenronde hét uitgelezen moment. Voor bestuur Vertrek een moment om op hete kolen te lopen. Hoe speel je daar op in? Roeitrainingen! Laat disputen vanuit hun tent naar roeiende poti’s kijken. Selecteer lekker op talent, zuipen is verleden tijd!

Bevinding 2:

De TOP-week was hét moment om nieuwe leden te werven voor het HSC. Waar vorig jaar de nu al verdwenen jaarclubs de boventoon voerden van de propaganda commissie; gebeurde dat dit jaar door de woke generatie die door deze eenjaarsvliegen zelf zijn binnengehaald. Met uitlatingen van de propaganda commissie die ver buiten de perken gingen en zelfs als protesten werden beschouwd, hing er spanning in de lucht. Niet gek, wanneer een groep zwembroeken al het mogelijke vocabulair gebruikt om duidelijk te maken dat ze niet tevreden zijn over het bestuur en zelfs op het gooien van almanakken wordt overgegaan. Helaas had de propaganda commissie een belangrijker doel dan leden werven; namelijk je kop eraf zuipen. Er werd niet aan de onderdrukking van de Incapabele Commando’s bezweken. Met als gevolg een enorm verkeerde reputatie voor de potentiële roeiers die zich niet meer in durfden te schrijven…Bevinding 3;

Tijdens de pijlerperiode, wanneer disputen potentiële leden proberen te imponeren en waardering te tonen, dragen disputen doorgaans de kosten van potentiële leden. Na een lichting van 8 iets té gretige chicks vonden de dames van Keisletsu het dit jaar tijd om gebruik te maken van deze woke generatie. Potentiële leden konden na de Tilburg University Cantus en andere studenten festivals doorgaans een tikkie verwachten. Zo weten heren in ieder geval dat je de gretige dames van Keisletsu voortaan ook een tikkie kunt sturen voor je datediner. Nadat er na zo'n wanvertoning van de propaganda commissie überhaupt nog scholieren lid wilden worden lijkt menig dispuut hier alsnog een stokje voor te steken.

Bevinding 4;

Waar de dames van Keisletsu vonden dat ze minder waardering uit hoefden te stralen richting potentiële leden, ontwikkelde zich bij de heerendisputen het tegenovergestelde. Enkele heerendisputen hadden het idee dat het dit jaar wél oké was om vrouwentactieken toe te passen. Zo heeft Rasfab aan de gebruikelijke fietsdienstjes van vorig jaar ook nog de vrouwelijke wc-dienstjes toegevoegd. Verder dwaalden enkele Soldaten der Eerste Klasse van Veel Regelen - Matig Zuipen over Landvidi om potentiële leden over te halen naar hun vuurlinie. Echter was een van deze poti’s in gijzeling genomen door de ‘plan-een-poti-agenda-helemaal-vol’ tactiek van Rasfab. Want ja, hoe moet Rasfab er anders voor zorgen dat niemand oversteekt naar de vijand?

Deze oorlog tussen Veel Regelen - Matig Zuipen en Rasfab begon vooral in de achterkamers, waar Rasfab uitbundig klaagde over hoe Veel Regelen - Matig Zuipen dit jaar óók vrouwentactieken toepasten. Al snel ontstond er een burgeroorlog op Landvidi. Waar het donker werd, zagen de soldaten der Eerste Klasse een moment om het vuur te openen op Rasfab. Rasfab, zo naïef als ze zijn, vergaten friendly fire in deze burgeroorlog uit te zetten. Ineens gooit Fab een volledige pitcher op Ras. Een gewonnen veldslag voor Veel Regelen - Matig Zuipen, en het begin van de interne conflicten bij Rasfab.

Gelukkig heeft de door Rasfab gegijzelde poti, die op de Vredesdag toe had gezegd aan te sluiten bij Rasfab, alsnog een uitgang gevonden en kon hij zich nog net voor de start van de afmatting, met goedkeuring van de Verenigde Naties aansluiten bij Veel Regelen - Matig Zuipen. Helaas heeft hij hetzelfde trauma opgelopen als Marco Kroon, maar ontkent Rasfab dit net zo wijs als Defensie. Ook wij van het WNN begrijpen dat de laffe woke generatie van deze tijd niet meer op Landvidi durft te komen door een oorlog waar iedereen het slachtoffer kan zijn van vrouwentactieken door heerendisputen.


De leden zijn redeloos, Bestuur Vertrek reddeloos, het WNN is radeloos

843 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Azerion

Damesch en heeren, waerde smaadliefhebbers, welkom bij alweer de 32e jaargang van de Azerion (let op: reclame) Vidar Eredivisie! Gestart te 1992 met "the sorority of the waterbeggars" zorgt de jaarlij

De betoverende weken in Vidaria

Eens, in een land ver weg, waar sprookjesachtige en mysterieuze figuren leefden, was er een koninkrijk genaamd Vidaria. Een uitgestrekt bebost gebied, met in het hart een groot Kasteel, omringd door w

Whatsapp CRISIS: Een kijkje achter de schermen

Menig dispuut zal het hebben: een whatsapp/pijlercie. Tijdens de pijler zijn deze, vaak sociale gasten of chicks, aangesteld om met de poti’s te appen of ruzie te maken met andere disputen over poti’s

Comments


bottom of page